Instragram LinkedIn

Studiefaciliteter, Det Farmaceutiske Fakultet

Bygherre:
Beliggenhed:
Omfang:
Anlægssum:
Samarbejdspartner:
Københavns Universitet
Universitetsparken, KBH
650 m2
7,5 mio. kr.
Strunge Jensen A/S

Bygherre:
Københavns Universitet

Beliggenhed:
Universitetsparken, KBH

Omfang:
650 m2

Anlægssum:
7,5 mio. kr.

Samarbejdspartner:
Strunge Jensen A/S

Share on LinkedIn

To tidligere gymnastiksale på Det farmaceutiske Fakultet, Københavns Universitet er ombygget og opgraderet til moderne og multifunktionelle lokaler der lever op til nutidige krav til studiefaciliteter og studiemiljø. Lokalerne er indrettet, så de i det daglige kan benyttes til selvstudie, gruppearbejde, forelæsninger og eksamen samt bruges til receptioner og fester. Blandt andet findes der en bar, der til hverdag er afskærmet, og som nemt kan hives frem ved lejlighed, ligesom et panel af LED-lys bag perforerede akrylskærme gør det muligt at ændre belysning og stemning og omdanne lokalerne til spektakulære festlokaler.

Alle overflader er skiftet ud, så lokalerne er indbydende at opholde sig i, og et nyt vindue med udsigt til den grønne campus er tilføjet for at give udsyn, lys og åbenhed. Endvidere er akustikken optimeret, så lokalerne har en bedre efterklangstid.

Opgaven er løst i delt rådgivning hvor Rørbæk og Møller har leveret alle arkitektydelser inkl. projekterings- og byggeledelsen.

Foto: MEW

 

Privatlivspolitik