Instragram LinkedIn

Hovedindgang til Nordea Liv & Pension

Bygherre:
Beliggenhed:
Omfang:
Anlægssum:
Samarbejdspartner:
Tryg/Nordea Liv&Pension
Klausdalsbrovej, Ballerup
ca. 80 m²
5 mio. kr.
Okholm Rådgivende Ingeniørfirma ApS

Bygherre:
Tryg/Nordea Liv&Pension

Beliggenhed:
Klausdalsbrovej, Ballerup

Omfang:
ca. 80 m²

Anlægssum:
5 mio. kr.

Samarbejdspartner:
Okholm Rådgivende Ingeniørfirma ApS

Share on LinkedIn

Rørbæk og Møller Arkitekter har forestået realisering af en ny hovedindgang til Nordea Liv & Pension med indvielse i januar 2012. Hovedindgangen danner gennem sin formgivning en smuk og imødekommende ramme om ankomsten til Nordea Liv & Pensions domicil i Ballerup.

Men den nye hovedindgang har Nordea fået en ankomst til domicilet, der dels sikrer optimale arbejdsforhold for receptionisterne, som bygningen danner den daglige fysiske ramme for, dels fået en reception der gennem nutidig nordisk arkitektur synliggør Nordeas værdisæt som en skandinavisk virksomhed.

Indvendigt er den nye hovedindgang et stort, lyst og højloftet rum, som står i åben forbindelse med domicilets ”indre gade”. Rummet er enkelt møbleret med en receptionsdisk for to receptionister.

Væg- og loftsbeklædning består af specialdesignet system af foldede stålplader med bagvedliggende tekstil, som er designet til at give optimale akustiske forhold for receptionisterne, samtidig med at det bliver hovedindgangens karakteristika.

Den ny bygning medvirker til at skabe et arkitektonisk hele, der på en visionær måde forener det eksisterende domicils arkitektur med en moderne nordisk æstetik gennem sin stringente formgivning og materialeholdning.

Rørbæk og Møller Arkitekter har været totalrådgiver på opgaven og leveret alle arkitektydelser inkl. projekteringsledelsen og byggeledelsen.

Foto: Adam Mørk

Privatlivspolitik